Visites realitzades per Cicles Superiors d'Educació Infatil i Integració Social

A l'IES J Segrelles optem per una educació pràctica, relacionada amb l'entorn i amb visites a les institucions laborals en les que, com a professionals d'Educació Infantil, van a estar en contacte.

Algunes de les eixides realitzades han sigut:

-

- Centre Residencial Comarcal "El Teix" a Alcoi:IEl dia 17 de novembre, els alumnes de TIS i Infantil van visitar la Residencia Comarca "El TEIX" ubicada en Alcoi. Aquest centre ofereix un espai d'acollida lo més normalitzat posible per a menors entre 4 i 18 anys. El seu objectiu fonamental és compensar l'absència d'un nucli familiar de referència a través de serveis de caràcter  social i educatiu.

- Riera d'Agres: El dia 7 de desembre, l'alumnat de TIS i Infantil van visitar la Granja Escola " La Riera d'Agres". Aquest centre ofereix un espai d'oci educatiu per a  totes les edats, des d'escoles, associacions, centres socials, col·lectius... El seu objectiu fonamental és la recuperació de cultura i tradicions, ficar en valor el paisatge, els productes que ens dóna la terrai la llengua.  http://www.rieradeagres.com/


  

- Parc d'Educació Vial i Ambiental de la Vall d'Albaida: FIEVI. El dia 15 de juny, formant part de les activitats de fi de curs, el grup de 1er d' Educació Infantil va gaudir d'un dia de lleure i aprenentatge amb els educadors de FIEVI. L'objectiu d'aquest recurs és oferir una educació no formal on els xiquets/es puguen gaudir de la natura i descobrir el món de la seguretat vial mitjançant l'experimentació al circuit de karts i bicicletes, i de la importància del respecte i la cura de l'entorn proper.  http://parceducaciovialvalldalbaida.blogspot.com.es/


-  Eixida per Recursos Socio-educatius de València.  El 15 de juny, en el marc de les activitats de fi de curs, l'alumnat de 1er d'Integració Social va poder gaudir d'una ruta per entitats socials de València. Així varem tindre l'explicació de recursos com: Centre de Dia de Menors "Amaltea" al barri de Velluters, Coordinadora d'ONGDs de la Comunitat Valenciana, Centre Especial d'Ocupació Vicent Ferrer- Restaurant, Centre Socio-Laboral per a persones sense sostre "Mambré". L'objectiu d'aquestes entitats és aconseguir una vida digna, justa i amb equitat de les persones, aconseguint processos d'inclusió social i de transformació cap un món més inclusiu.
Centre de Dia de Menors "Amaltea"

Coodinadora d'ONGDs de la Comunitat Valenciana

 A l'eixida de Mambré, davant del Centre de día "Acollida" de l'ONG Iniciatives Solidàries



Comentarios

Entradas populares